Kartas nuo karto didžiuosiuose prekybos centruose labai mėgstu nusipirkti rūkytų kalmarų - jų galima rasti sveriamų žuvies skyriuje arba pakuotėse. Juos skanu valgyti net vienus, bet galima panaudoti ir kaip užtepėlę, skirtą užkandžiams ant skrebučių. Pamėginkite.
3. Tada iš pomidorų išimame sėklas bei supjaustome kubeliais.
4. Tuomet į dubenį sudedame pomidorus, kubeliais supjaustytus kiaušinius ir kalmarus. Suberiame svogūnų laiškus, dedame majonezo, pagardiname druska bei juodaisiais pipirais ir išmaišome.
5. Paskrudiname batoną.
6. Paruoštą masę patiekiame ant skrudintų batono riekučių. Aš batoną pjaustau į dvi dalis - trikampėliais. Skanaus!
7. Rekomendacija: Daugiau kalmarų receptų rasite: Kalmarų receptai.
Atsakinėjama į Komentarą