Ale kinišku būdu paruoštas kiaulienos patiekalas, kuriam reikalinga labai stipri kaitra ir greitos apsukos, nes snausti nėra kada. Skonis gaunasi tikrai nuostabus. Džiaugiuosi atradus šį receptą ir tikrai jau žinau, kad bus kartojama ateityje. :)
1. Iš pradžių makaronus paruošiame pagal instrukcijas ant jų pakuotės.
2. Tuomet kiaulienos sprandinę supjaustome plonais griežinėliais, papriką - šiaudeliais, česnaką - griežinėliais, vyšninius pomidorus - perpus ar į keturias dalis.
3. Tada į stipriai įkaitintą keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus, sudedame kiaulieną bei nuolatos maišydamos kepame keletą minučių tol, kol nugaruos skystis ir mėsa pradės skursti.
4. Po to suberiame papriką, nuolatos vardydamos kepame maždaug 60 sekundžių.
5. Dedame česnako skilteles, kurias kepame irgi maždaug 60 sekundžių.
6. Galiausiai suberiame visus prieskonius, makaronus, viską gerai permaišome bei išjungiame ugnį. Prieš patiekdamos, užberiame petražolių. Patiekiame ir mėgaujamės!
Atsakinėjama į Komentarą