Autorius apie receptą
Keptuvėje kepti perlinių kruopų ir varškės kotletai - tai puikus ir sotus perlinių kruopų bei varškės kotletukų patiekalas, kurio tekstūra ir skonis džiugina paprastumu ir jaukumu. Kruopščiai išmirkytos bei ilgai virtos perlinės kruopos suteikia minkštą ir švelnų pagrindą, o manų kruopos padeda formuoti patvarią ir lengvai skrundančią tešlą. Varškė šiam patiekalui prideda lengvo rūgštumo bei kreminės konsistencijos, o natūralus jogurtas su šviežiomis žolelėmis tampa idealiu garnyru, suteikiančiu gaivumo. Šie kotletukai puikiai tinka tiek kaip pietų patiekalas, tiek kaip užkandis su pasirinktais prieskoniais ar padažais.
Autorės komentaras - iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi maždaug 10-12 nelabai didelių kotletukų.
Daugiau idėjų ką pagaminti iš kruopų galite
rasti čia.
Atsiliepimai
lida
Atsakyti
Audra
Virginija
Atsakyti
Dalia Plačienė
Atsakyti
Kažkas Naujo
Atsakyti
Rūta Jokubauskaitė Narvilienė
Atsakyti
Vilija
Atsakyti
Ponas Edmundas
Atsakyti
Jonė
Laimutė
Atsakyti
RitA
Atsakyti
Zita
Atsakyti
Genovaite
Atsakyti
Verutė Armana
Atsakyti
Diana
Atsakyti
Vilma
Atsakyti
Vida
V.
Atsakyti
Ana
Atsakyti