Keto šaltibarščiai - fantastiškas pavasario skanumynas! Šviežios daržovės, grietinėlės švelnumas - tai tikra fantastika tavo lėkštėje. O ir pagaminimas labai greitas. Einame gaminti jau šiandien, šaltibarščius, kurie pagaminti kitaip!
1. Pirmiausia grietinėlę sumaišome su graikišku jogurtu iki vientisos konsistencijos.
2. Tada svogūnų laiškus, ridikėlius, krapus, gražgarstes ir virtą kiaušinį susmulkiname. Sumaišome su grietinėlės ir jogurto mišiniu. Patiekiame ir skanaujame!
3. Patarimas: Jeigu norisi kiek "lengvesnių" šaltibarščių - pusę kiekio grietinėlės pakeičiame vandeniu. Geriausia renkamės mineralinį (gazuotą arba negazuotą) - šitaip suvalgysite ne tik didelį kiekį riebalų, bet ir elektrolitų.
Atsakinėjama į Komentarą