1. Iš pradžių kiaulieną supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, sumaišykite su kefyru, pagardinkite druska, pipirais bei mėgiamais prieskoniais. Tada į paruoštą marinatą sudėkite kiaulienos gabaliukus, permaišykite bei palikite šaldytuve marinuotis mažiausiai 2-3 valandas arba per visą naktį.
2. Po to marinuotą mėsą šiek tiek nusausinkite bei apskrudinkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Apkeptus kepsnelius sudėkite į kepimo skardą, aptepkite likusiu marinatu bei pabaikite kepti įkaitintoje orkaitėje.
3. Galiausiai kiaulieną patiekite su virtais ryžiais arba virtomis bulvėmis bei daržovėmis. Skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsneliai.