Krabų lazdelėmis įdarytas lavašas

Ingredientai

    • lavašas
    • tepamas sūrelis: pasirinktinai pagal skonį
    • majonezas
    • kečupas
    • krabų lazdelės
    • agurkas
    • paprika
    • svogūnų laiškai
    • krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje išsivyniokite lavašą. Ištepkite tepamo sūrio, majonezo bei kečupo tepiniu (čia pasirinktinai pagal skonįkiek dedame majonezo bei kečupo. Galima dėti ir visa kita kas patinka: adžiką, kokią nors užtepėlę ar dar ką nors).
  2. 2. Tuomet sukraukite supjaustytas krabų lazdeles, smulkiai sujaustytą agurką, papriką, susmulkintus svogūno laiškus bei krapus. Suvyniokite iš ilgumo, nes tada gaunasi normalaus storio. Susuite į foliją ir dėkite į šaldytuvą bent porai valandų, kad biški viskas susistovėtų. Viskas, galite skanauti.

Atsiliepimai

Avokadų ir kiaušinių užkandis
(4)
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)
Traškūs sėklų krekeriai su raugu
(1)