Brusketa - brušeta su mocarela, kumpiu ir pomidoriukais

2023-11-26 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Brusketa - brušeta su mocarela, kumpiu ir pomidoriukais
Trumpai tariant apie šį fantastišką patiekalą - o dievai kaip čia viskas skanu. Pasižadu sau, kad kepsiu tikrai šitaip daug dažniau, nes tikrai labai paprastai, bet ne prastai. Pavyks paruošti kiekvienam, net ir visiškiems virtuvės naujokams. Tad imkite šį tobulą receptą ir lepinkitės nuostabiu užkandžiu jau šiandien.

Ingredientai

    • čiabata
    • mocarelos sūris
    • serano kumpis
    • vyšniniai pomidorai
    • alyvuogių aliejus: šlakelio
    • druska: šiek tiek
    • persilado prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia čiabatą supjaustykite riekelėmis.
  2. 2. Tada apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir persilado prieskoniais.
  3. 3. Sudėkite į kepimo indą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 4 minutes.
  4. 4. Tuomet mocarelos sūrį supjaustykite griežinėliais.
  5. 5. Ant kiekvienos duonos riekelės dėkite po gabaliuką sūrio ir dėkite atgal į orkaitę maždaug 3-4 minutėms, kol sūris išsilydys.
  6. 6. Ant viršaus dėkite po kumpio gabaliuką ir pomidoriuką.
  7. 7. Aš galvoju, kad dar idealiai čia tiktų rukola ar baziliko lapeliai. Bet šį kratą namuose turėjau tik čiobrelio šakelių. Tačiau vis tiek buvo be galo skanu, oi kaip fantastiškai skanu...:)
Brusketa - brušeta su mocarela, kumpiu ir pomidoriukais
Sūrio spurgos su jalapenu
(10)
Dvi skanios, sveikos ir pikantiškos užtepėlės
(2)
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
(1)