Autorius apie receptą
Tai yra mano pačios paskutinės šaldytos voveraitės nuo praėjusios vasaros. Dabar liks su didžiausiu nekantrumu laukti šviežių, o tada gaminti, gaminti ir dar kartą gaminti. Niekada negaliu atsivalgyti
voveraičių grietinėlės ir sūrio padaže. Man tai apskritai vienas iš pačių mėgstamiausių patiekalų, tikras topų topas, kuris neatsibosta ir tikriausiai neatsibos. Na, o, kadangi šių grybų dar teks kiek palaukti, tai sunaudojau paskutines atsargas šiai kreminei ir itin skaniai grybų sriubai. Žinoma, šaldytos voveraitės nėra tokios pat skanios kaip šviežios, bet patikėkite manimi, kvapas, kuris sklinda po visus namus tikrai ne ką prastesnis, o ir skonis tikrai nuostabus. Pamėginkite pasigaminti!
Atsiliepimai
Aluyzas
Atsakyti