Šiandien labai labai noriu jums visiems papasakoti apie tikrai tobulą sriubą. Aš su šeima labai mėgstame tirštas sriubas: arba trintas, arba tokias kaip ši, primenančias kone troškinį. Kai puode apkepiau svogūnus, morkas ir voveraites, kad jūs žinotumėte, kaip fantastiškai pakvipo namai! Dar į sriubą įbėriau vištienos gabaliukų, bulvių ir džiovintų čiobrelių. Prieš pat jai bebaigiant virti - keletą šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo "Philadelphia Light" kreminio sūrio ir viena stiklinė grietinėlės labai maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui bei skonio pilnumui.
Su visu savo nekantrumu išlaukiau, kol išvirusi sriuba 30 minučių "pailsės" uždengtame puode, kol visi skoniai susijungė į vieną visumą. Rezultatas pranoko visus įmanomus lūkesčius! Tiršta, soti, labai kvapni ir sodraus skonio sriuba. Man rodos, ingredientai jau kalba patys už save? Būtinai einame gaminti jau šiandien. Nenusivilsite!:)