Vienos picerijos trintą šampinjonų sriubą jau kuris laikas galima laikyti legendine. Lietuvoje tikriausiai nėra labiau ikoniškos restoranų tinklo sriubos. Ją tikriausiai prisimena ir mėgsta visi. Kai dar buvau moksleivė ir studentė, besisukiodama mieste, Čili Picoje valgydavau išskirtinai tik šią sriubą ir daugiau nieko kito: po pamokų, po paskaitų, prieš paskaitas, prieš kiną ar po kino. Man ji pamenu taip patikdavo, kad niekaip negalėjau atsivalgyti. Gaminta savo virtuvėje, beje, ji gaunasi dar skanesnė. Vienintelė jos bėda ir didžiausias trūkumas - niekada neplanuokite, kad šios pievagrybių sriubos liks kitos dienos pietums. Taip tiesiog nebūna. Ji pasibaigs šiandien, kad ir kiek pasigamintumėt. Suvalgysite iškart. Pažadu!
Atsakinėjama į Komentarą