Barščius su šonkauliukais tikriausiai yra ragavę nemažai mūsų skaitytojų, tačiau šį kartą noriu Jums parodyti tikrai neįprastą variantą, su rūkytais šonkauliukais ir pievagrybiais. Ši burokėlių sriuba Jus tikrai nustebins savo skoniu, dėl savo neįprastų, bet itin tarpusavyje derančių ingredientų.
Taip pat keletas svarbių patarimų gaminant šią sriubą, kurie tikrai gali praversti:
- Džiovintų baravykų ilgai neverdame, nes prarandamas jų aromatas.
- Džiovintus baravykus galima ne tik virti, bet ir prieš baigdami gaminti patiekalą juos tiesiog užtarkuoti ant viršaus.
- Jeigu norisi, galima dėti ne tik petražoles, bet ir krapus.
- Rūkytam poskoniui išgauti galite pakepinti sausoje keptuvėje rūkytos šoninės griežinėlius ir paskui juos sudėti į burokėlių sriubą.
- Įdedame virto jaučio liežuvio į sriubą ir sriubą pakelsite į "naują lygį". Jis čia itin tinka.
- Grietinės riebumą renkamės pagal savo skonį.
- Jei norisi, kad sriuba būtų dar tirštesnė, galima dalį jos sutrinti ir sumaišyti su likusia sriuba.
Atsakinėjama į Komentarą