1. Pirmiausia ryžius apverdame pasūdytame vandenyje (maždaug 5-6 minutes), nukošiame, atvėsiname ir suberiame į dubenį, sudedame maltą mėsą, įmušame kiaušinį, įberiame mairūno, druskos bei pipirų.
2. Tuomet svogūną susmulkiname, pakepiname ant aliejaus ir sudedame į faršą, viską gerai išminkome, formuojame maždaug graikinio riešuto dydžio kamuoliukus.
3. Tada kopūstus supjaustome šiaudeliais, morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais, bulves – kubeliais.
4. Užviriname sultinį, sudedame faršo kamuoliukus, verdame maždaug 5 minutes.
5. Paskui suberiame daržoves ir verdame dar maždaug 15 minučių, kol bulvės išvirs.
6. Bebaigiant virti supilame trintus pomidorus, įberiame kapotų krapų, jeigu reikia pagardiname druska bei pipirais. Skanaujame!