Balandelių sriuba

2020-08-16 Autorius Neringos blogas

Balandelių sriuba
Tai itin skani sriuba, kurią rekomenduoju pasigaminti visiems balandėlių ir sriubų mylėtojams. Šiame patiekale abu patiekalai sujungti į vieną. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ryžius apverdame pasūdytame vandenyje (maždaug 5-6 minutes), nukošiame, atvėsiname ir suberiame į dubenį, sudedame maltą mėsą, įmušame kiaušinį, įberiame mairūno, druskos bei pipirų.
  2. 2. Tuomet svogūną susmulkiname, pakepiname ant aliejaus ir sudedame į faršą, viską gerai išminkome, formuojame maždaug graikinio riešuto dydžio kamuoliukus.
  3. 3. Tada kopūstus supjaustome šiaudeliais, morkas nulupame ir supjaustome griežinėliais, bulves – kubeliais.
  4. 4. Užviriname sultinį, sudedame faršo kamuoliukus, verdame maždaug 5 minutes.
  5. 5. Paskui suberiame daržoves ir verdame dar maždaug 15 minučių, kol bulvės išvirs.
  6. 6. Bebaigiant virti supilame trintus pomidorus, įberiame kapotų krapų, jeigu reikia pagardiname druska bei pipirais. Skanaujame!
Ramen sriuba su antiena su Noodles makaronais ir virtais kiaušiniais
(4)
Japoniška Ramen sriuba su jautiena ir grybais
(1)
Trinta smidrų sriuba
(1)
Šalta špinatų sriuba
(2)