Jeigu paimti visas Lotynų Amerikos šalių virtuves, tai meksikiečių virtuvė tikriausiai yra viena turtingiausių patiekalų bei skonių įvairove. Meksikietiškoje virtuvėje galite surasti ne tik daug pačių įvairiausių takų, enčiladų, fachitų ir taip toliau receptų, bet taip pat ir be galo labai skanių sriubų. Tokia meksikietiška sriuba itin paprastai pagaminama ir nereikalauja jokių įmantrių produktų ir laiko virtuvėje.
Sriubos pagaminimo principas visai nesunkus - iš pradžių išsivirkite sultinį, tuomet jį pagardinkite apkepintomis daržovėmis ir patiekite visus likusius ingredientus atskirai, kad kiekvienas valgantysis "susikurtų" savo sriubą (mano pati mėgstamiausia dalis).
Vištienos sriuba gaunasi švelnaus skonio, visai neaštri, todėl tiems, kas mėgsta aštrias meksikietiškas sriubas rekomenduočiau papildomai įsidėti aitriųjų pipirų miltelių arba papildomai pasikepinti mėgstamo aštraus pipiro.
¡Que aproveche! (išvertus į lietuvių kalbą - skanaus)
Atsakinėjama į Komentarą