8. Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
9. Tada skystį nuo konservuotų kriaušių maišykite su cukrumi ir citrinos sultimis. Galite šiek tiek įpilti vandens, turi gautis skanus saldžiarūgštis sirupas.
10. Tuomet kambario temperatūros sviestą išsukite su rududu, kol gausitę vientisą masę.
11. Įmaišykite šokolado gabaliukus.
12. Biskvitą dėkite į kepimo formą arba torto dekoravimo žiedą.
13. Sulaistykite sirupu ir patepkite kriaušių tyrele.
14. Dėkite ant viršaus kriaušių gabaliukus. Klokite pusę kiekio plaktos grietinėlės.
15. Dėkite antrąjį biskvitą ir sulaistykite sirupu.
16. Tepkite sviesto ir rududu kremu.
17. Dėkite trečiąjį biskvitą ir sulaistykite sirupu.
18. Patepkite kriaušių tyrele. Dėkite ant viršaus kriaušių gabaliukus.
19. Klokite likusį kiekį plaktos grietinėlės.
20. Dėkite tortą į šaldytuvą "pailsėti" per visą naktį.
21. Puoškite pagal fantaziją ir norus. Lepinkitės!
22. Rekomendacija: Daugiau karamelinių tortų receptų rasite: Karameliniai tortai.
Atsiliepimai