1. Pradžioje miltus sumaišykite su cukrumi bei druska. Per vidurį dėkite pasmulkintą šaltą sviestą bei peiliu kapokite tešlą, kol gausite daug trupinukų (lyg ruoštume „Napoleono“ tešlą). Supilkite ledinį vandenį bei šaltomis rankomis greitai sulipdykite tešlos rutulį. Suvyniokite jį į maistinę plėvelę bei laikykite šaldytuve apie 3–4 valandas.
2. Tuomet sūrį atšildykite iki kambario temperatūros bei išsukite su prieskoniais, įmaišykite susmulkintą lašišą.
3. Tada atšalusią tešlą iškočiokite į vieną platų skritulį bei atsargiai perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (galite kočioti iškart ant kepimo popieriaus lakšto). Vidurį aptepkite sūrio įdaru, o likusius tešlos kraštelius užlenkite į vidurį.
4. Po to orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių temperatūros, įdėkite pyragą kepti bei iškart sumažinkite temperatūrą iki 200 laipsnių temperatūros. Kepkite geras 30 minučių, kol tešla paruduos. Skanaukite!