Varškės ir lašišos užtepėlė be majonezo

2024-12-03 Autorius braske_ir_pipirai

Varškės ir lašišos užtepėlė be majonezo
Varškės ir lašišos užtepėlė be majonezo – gaivus ir subtilaus skonio užkandis, puikiai tinkantis tiek kasdieniams pusryčiams, tiek šventiniam stalui. Ši užtepėlė išsiskiria savo švelnia kremine tekstūra, kurią suteikia pertrinta varškė ir natūralus jogurtas, o sultingi tarkuoti agurkai bei smulkinti krapai suteikia gaivumo. Smulkinta lašiša suteikia lengvo sūrumo ir puikiai dera su kitais ingredientais.

Užtepėlė ne tik skani, bet ir maistinga – baltymų kupina varškė ir omega-3 rūgščių turtinga lašiša yra puikus derinys norintiems sveikai maitintis. Šią užtepėlę lengva paruošti, o patiekta ant šviežios duonos riekelių ir papuošta mikro žalumynais, ji atrodo ypač patraukliai. Tai puikus pasirinkimas norint nustebinti svečius arba tiesiog pasimėgauti subtiliu užkandžiu namuose.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Lašišą supjaustyti smulkiais gabalėliais.
  2. 2. Agurką sutarkuoti burokine tarka ir nuspausti skystį.
  3. 3. Varškę pertrinti per sietelį, kad būtų kremiškesnė, ir sudėti į dubenėlį.
  4. 4. Krapus smulkiai sukapoti.
  5. 5. Prie varškės sudėti lašišą, agurkus, krapus, berti druskos ir pipirų.
  6. 6. Taip pat sudėti jogurtą ir viską gerai išmaišyti.
  7. 7. Paruoštą užtepėlę dėti ant duonos riekelių ir papuošti mikro žalumynais.
Recepto autorius braske_ir_pipirai

Atsakinėjama į Komentarą

Tartaro padažas
(1)