Tai vienas iš tokių bulvinių patiekalų, kuris iš esmės nereikalauja labai griežto recepto laikymosi. Aš aprašysiu gana tiksliai kaip aš darau šias įdarytas bulves ir tikiuosi, kad Jums labai patiks. Seniau bulves įdarinėdavau įvairiausiais kitais įdarais, bet tokio derinio varškė su lašiša - nebuvau mėginusi. O labai gaila, nes skonis tikrai geras.
Patarimai:
- Bulvių neišskobkite per daug, palikite šiek tiek ir "valgymui". :)
- Lašišos, jeigu nesinori arba šiuo metu neturite šaldytuve, tai galima ir visai nedėti.
- Aš šį kartą gaminau dviem etapais - vieną dieną iškepiau bulves, jas įdariau, o kitą dieną tiesiog pašildžiau orkaitėje. Šitaip urėjau šviežią vakarienę vos per pusvalandį. Bet aišku galima gaminti iškart.
Trumpai tariant pamėginkite ir įsitikinkite, kad lašiša su varške puikiai draugauja viename patiekale.