Egzotiška lašišos užtepėlė su pasiflora - tai šviežias ir egzotiškas lašišos patiekalas su citrusiniu padažu, kuris suteikia išraiškingą skonį ir gaivų aromatą. Greipfruto žievelės ir sulčių derinys su pasiflorais, alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis sukuria subtilų rūgštumo balansą, puikiai tinkantį švelniai lašišai. Smulkiai pjaustyti šalotai ir čili pipirai prideda malonų aštrumo akcentą, o kaparėliai įneša sūrumo ir pikantiškumo. Šis patiekalas yra lengvas ir greitai paruošiamas, idealiai tinkantis užkandžiams.
Redaktorės Vaidos komentaras - kažkas naujo, egzotiško, kitokio, bet labai labai gardaus. Tikrai patiks visiems lašišos mėgėjams ir visiems, kurie ieško naujų ir kiek netikėtų skonio derinių.
Patiekite lašišą su mėgstamais trapučiais ar sūriais sausainiukais.