Lašišos kepsneliai

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Lašišos kepsneliai

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje lašišos filė (be odos) supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite druska, prieskoniais, apšlakstykite truputėliu citrinos sulčių bei palikite maždaug 20-30 minučių marinuotis.
  2. 2. Tuomet kiaušinį išplakite, jame mirkykite lašišos gabaliukus, apvoliokite džiūvėsėliuose (paniruoti galima du kartus, tada plutelė bus storesnė) ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Atsakinėjama į Komentarą

Paprasta žuvienė su perlinėmis kruopomis iš lašišos rinkinio ar dalių
(6)
Tikras cezario salotų padažas - cezario salotos su vištiena / krevetėmis ar lašiša
(7)