1. Iš pradžių morkas nuplauname po tekančiu vandeniu, gerai nušveisdamos plovimo kempinės šiurkščiąja puse ir verdame su lupena, kol suminkštės (maždaug 20-30 minučių).
2. Išvirusias morkas atvėsiname, nulupame ir supjaustome kubeliais.
3. Dalį morkos paliekame papuošimui, supjaustome skiltelėmis ir formele išspaudžiame gėlės formą.
4. Tada į silikoninę kekso formą dedame morkas, papuošiame krapų šakelėmis, supilame kukurūzus (be skysčio), sudedame puse lašišos, žalias alyvuoges, morkas, likusius krapus ir tada likusią lašišą, griežinėliais supjaustytą svogūną, juodas alyvuoges.
5. Užpilame paruošta ir atvėsinta užpiltine.
6. Paliekame šaldytuve per visą naktį, kad visiškai sustingtų. Lepinamės!
7. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.