1. Pradžioje kavą sumaišome su kefyru bei paliekame stovėti, kad kava visiškai ištirptų.
2. Tuomet kiaušinius trumpai paplakame, po to suberiame cukrų bei dar plakame maždaug 3 minutes, kol cukrus visiškai ištirps. Sudėkite sviestą, kefyrą su kava bei dar trumpai paplakite. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišykite, kad neliktų sausų gumuliukų.
3. Tada torto formos dugną išklokite su kepimo popieriumi bei supilkite tešlą. Kepiki iki 160 C laipsnių temperatūroje maždaug 35 - 40 minučių. Ar iškepė, patikrinkite su mediniu pagaliuku. Iškepusį biskvitą palikite trumpam atvėsti formoje, po to išimkite, apverskite, nuo dugno atsargiai nuimkite kepmo popierių bei palikite visiškai atvėsti. Kai atvėsta, perpjaukite į du lakštus.
4. Pertepimui sumaišykite grietinę su kava bei cukrumi, kava turi visiškai ištirpti. Ant vieno biskvito užtepkite pertepimą, uždėkite kitą biskvitą, jį taip pat pertepkite. Palikite pyragą pastovėti maždaug 3 - 4 valandas, kad pertepimas gerai susigertų.
5. Galiausiai puoškite su šokoladu bei migdolais, šokoladą užtarkuokite ant viršaus, šonus papuoškite skrudintais migdolais. Skanaukite!