1. Pačioje pradžioje pasiruošiame želatiną. Užpilame ant jos du puodelius šalto virinto vandens. Pieną supilame į puodą, įberiame 2 valgomuosius šaukštus cukraus. Tuomet pridedame 2 šaukštus kakavos miltelių. Verdame ant labai mažos ugnies, kai tik užvirs išjungiame viryklę, leidžiame atvėsti.
2. Tada į atskirą dubenėlį įmušame kiaušinius bei sutriname su cukrumi (jo dedame pagal savo skonį). Į kiaušinių masę sudedame varškę. Pridedame mažiau nei pusę paruoštos želatinos, prieš tai ją reikia pašildyti vandens vonelėje. Viską gerai sumaišome.
3. Atpilame dar nedidelę dalį želatinos (jos reikės trečiam sluoksniui), o likusią pilame į pieną, viską sumaišome. Masę pilkime į formą, tuomet palikime šaldytuve, kol ši sustings. Ant viršaus dėkime varškės masę. Vėl dėkime į šaldytuvą. Galiausiai lieka paskutinis sluoksnis. Sudedamee pjaustytus bananus, ant viršaus supilame sultis sumaišytas su želatina. Dedame šaltai, laukiame kol sustings.