1. Pirmiausia pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Geriausiai šiam patiekalui tinka minkšti mėsingi pomidorais. Pagal originalų Jamie Oliver receptą yra naudojami konservuoti pomidorai, bet vasaros sezonu idealiai tinka ir švieži.
2. Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką (jeigu nesinori, kad būtų labai aštru, išimame sėklas).
3. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką.
4. Nuskabykite bazilikų lapelius.
5. Tuomet užvirkite didelį puodą vandens ir virkite makaronus.
6. Per tą laiką, kol makaronai, keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite truputį aliejaus.
7. Į jį dėkite česnaką bei aitriąją papriką. Truputį pakepinkite.
8. Tada dėkite į keptuvę pomidorus bei pasmulkintus baziliko lapelius (keletą jų pasilikite papuošimui).
9. Nuolatos maišydami pakepinkite porą minučių.
10. Po to nukoškite makaronus ir pilkite juos į keptuvę su pomidorais.
11. Viską išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais pagal savo skonį.
12. Dėkite į lėkštes ir papuoškite plėšytais bazilikų lapeliais.
13. Jeigu mėgstate ir norisi, galite užberti tarkuoto parmezano sūrio. Skanaus!
14. Rekomendacija: Daugiau spagečių receptų rasite: Spagečiai.