1. Pradžioje supjaustykite kubeliais vištienos krūtinėlę. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite vištieną, apkepinkite. Kad nesviltų įpilkite truputį virinto vandens bei troškinkite maždaug 10 minučių. Užvirkite vandenį makaronams.
2. Tuomet supjaustykite pievagrybius griežinėliais, juos sudėkite į keptuvę, kur troškinate vištieną.
3. Tada supjaustykite kubeliais papriką ir kai pievagrybiai jau suminkštėja, sudėkite papriką į keptuvę, ir kelias minutes patroškinkite (aš papriką visuomet įdedu tik į troškinimo pabaigą, nes nemėgstu kai paprika ištęžta).
4. Po to supilkite grietinėlę, gerai išmaišykite, porą minučių patroškinkite.
5. Pabaigai visą šį troškinį supilkite į puodą su išvirusiais bei jau nukoštais makaronais, suberkite sutarkuotą fermentinį sūrį bei viską gerai išmaišykite. Skanaukite!
6. Pastebėjimas: Gaunasi ganėtinai didelis puodas šių makaronų, tad nepamirštame pasikviesti draugų į degustaciją.