Bolonijos / bolognese padažo receptų galima atrasti tikrai daugybe. Bet daugiau arba mažiau jie visi kažkiek panašūs. Mano pačios padažas nėra kažkuo išskirtinis, jis yra gaminamas pagal klasikinį itališką receptą, bet aš jums rekomenduoju tokį padažą konservuoti.
Išvirti kokybišką padažą užtruks nemažai laiko, todėl pasilengviname darbą iškart virdami didesnį jo kiekį. Išvirtas bei užkonservuotas padažas išsilaiko net iki metų, o gal net ir dar daugiau. To negaliu pasakyti, nes paprasčiausiai per metus iki kito vasaros sezono nebelieka, pas mus jis būna suvalgytas.
Pirmiausia Jums pateiksiu padažo receptą, o paskui trumpai aprašysiu, kaip jį naudoti norint pasigaminti tradicinį makaronų patiekalą su mėsos faršu "Tagliatelle al ragu". Su šiuo padažu, jūs taip at galite pasigaminti
lazaniją ("Lasagnie alla Bolognese').
Į šiuos patiekalus, jau naudojant pasiruoštą padažą, jei mėgstate, galima įdėti pievagybių. Juos dedame baigiant troškinti mėsą, tai yra kai skystis iš mėsos visai išgaruos. Pievagrybius troškiname maždaug 7 minutes.
na
Atsakyti