Nėra didžiulė paslaptis, kad daugybe mano ruoštų patiekalų neapsieina be kažkokio padažo. Šį kartą labai noriu pasidalinti greitai pagaminamo avokado padažo receptu. Toks padažas itin tinka prie žuvies. Šis paruoštas su riešutais, tad turi ypatingai gerą skonį.
Beje, įvairiuose interneto šaltiniuose yra rašoma, kad kedrinės pinijos mažina cholesterolio kiekį kraujyje, suaktyvina smegenų veiklą bei pagerina nervų sistemą. O avokadas, kuris taip pat naudojamas šiam padažui, išvis yra tarsi pats stebuklingiausias vaisius: jis ne tik padės sumažinti "blogojo" cholesterolio kiekį kraujyje, bet ir saugos kepenis ir reguliuos medžiagų apykaitą.
Taigi mano žuvies padažas tinka net ir tiems, kurie itin galvoja, apie sveiką mitybą. :)