šviežios arba džiovintos petražolės (patiekalo papuošimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis arba kubeliais, porą - riekelėmis, salierą - nedideliais gabaliukais.
2. Tuomet keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, sudedame daržoves ir mėsą bei viską kepame maždaug 10 minučių. Nepamirštame druskos bei pipiriukų.
3. Po to viską apliejame kreminiu padažu, dar pakaitiname ant nedidelės ugnies maždaug 10 minučių, kad viskas suburbuliuotų bei prisigertų skonio ir aromato.
4. Tuo tarpu, kol mėsa bei daržovės kepa, pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus, išverdame makaronus.
5. Išvirusius makaronus gerai sumaišome su vištiena, esančia padaže. Patiekiame lėkštėje apibarsčiusios šiek tiek šviežios arba džiovintos petražolės. Mėgaujamės!
6. Pastebėjimas: Skanus, ryškus ir egzotiškas patiekalas aitrumą mėgstantiems. Tikka kario padažas buvo turtingas, tirštas, su pomidorais, svogūnais ir kalendra, pagardintas liesa grietinėle ir indiškais prieskoniais.
7. Rekomendacija: Daugiau makaronų su vištiena receptų rasite: Makaronai su vištiena.