1. Iš pradžių mieles ištrinkite su cukrumi, šiltu pienu bei trupučiu miltų. Palikite maždaug 15 minučių, kol suputos.
2. Tuomet miltus persijokite į dubenį, sumaišykite su druska, viduryje padarykite duobutę, supilkite mieles, o po to - visus likusius ingredientus, išskyrus sviestą. Kiaušinį išplakite ir pusę supilkite į tešlą, o kitą pusę pasilikite bandelėms aptepti. Užminkykite minkštą tešlą, po truputį įminkykite ištirpintą bei atvėsintą sviestą.
3. Pridengtą tešlą šiltai kildinkite maždaug 60 minučių. Paskui pakilusią tešlą padalinkite į tris dalis, iškočiojame apskritimus, juos supjaustykite trikampiais į 8 dalis. Susukite ragelius, pradėdamos plačiuoju galu.
4. Tada dėkite į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi, kildinkite maždaug 20-30 minučių.