1. Iš pradžių skaldytas miežių kruopas perplaukite su šiltu vandeniu, kol pradės bėgti ganėtinai skaidrus. Berkite į 400 mililitrų verdančio vandens. Įdėkite ketvirtadalį sultinio kubelio bei virkite ant mažos ugnies maždaug 15–20 minučių vis pamaišydamos. Eigoje, jeigu reikia, įpilkite dar 200 mililitrų vandens.
2. Per tą laiką, kol verda skaldytos miežių kruopos, aliejuje apkepinkite riekelėmis supjaustytus pievagrybius bei mažais gabaliukais supjaustytą tofu. Įberkite šiek tiek druskos. Pirmiausia kepkite ant mažos ugnies, o po to padidinkite kad apskrustų. Po maždaug 10–12 minučių suberkite smulkiai supjaustytą svogūną bei dar kelias minutes pakepinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies.
3. Paskui suberkite kepintus produktus į košę bei gerai išmaišykite. Patiekite ir skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau košių receptų rasite: Košės.