Praėjusią savaitę lankiausi pas savo draugę ir ten pamačiau knygą "Gyventi skanu", kuri buvo išleista dar 2012 metais. Nusprendžiau pavartyti. Iškart susidomėjau keliais pyragais, kuriuos norėsiu išmėginti. O vieną iš jų išmėginau jau vakar - tai močiutės kreminės varškės pyragas su grietine ir spanguolėmis. Gavosi toks paprastas, drėgnas, ne per saldus. Idealiai tinka pusryčiams, tarsi koks pagerintas
varškės apkepas. Taip knygoje patariama, kad spanguoles galima pakeisti vyšniomis be kauliukų, bet aš šio varianto dar nemėginau - kai turėsiu vyšnių būtinai išmėginsiu. Jei Jūs išmėgintumėte, parašykite komentaruose kaip pavyko. O dabar einame gaminti varianto, kurį mėginau aš, nes jis tikrai vertas Jūsų dėmesio. :)
Elena
Atsakyti