1. Pirmiausia plakame kiaušinių baltymus kol plakinys pabaltuos, tęsiant plakimą beriame po truputį puse reikalingo cukraus.
2. Kai jau baltymai pasidarys blizgantys bei tvirti, nustojame plakti ir įmaišome likusį cukrų su migdolais.
3. Kepimui reikia orkaitę įkaitinti iki 150 laipsnių temperatūros, įdėjus morengą iškart sumažiname temperatūrą iki 110 laipsnių ir kepame 60 minučių.
4. Kai morengas atvės, ant viršaus dedame "klecką" plaktos grietinėlės, uogų, riešutų ir cukraus pudros. Pasilepinam!
5. Patarimus: Riešutus prieš trinant reikėtų gerokai pakepti orkaitėje, kad šiek tiek paruduotų. Šitaip gaunasi skaniau. Kepimo laikas yra paskaičiuotas morengams, kurie drėbti iš delno didumo šaukšto ir kepami orkaitėje su pučiamu oru.
6. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.