Morkos korėjietiškai – tai gaivios ir aštrios morkų salotos, kurios pasižymi subtiliu pikantiškumu ir šiek tiek rūgštoku skoniu. Plonai sutarkuotos morkos sumaišomos su prieskoniais, kuriuose dominuoja česnakas, aitriosios paprikos, kalendros. druska. Šaltas užpilas, pagamintas iš aliejaus, acto ir prieskonių, suteikia morkoms ypatingą skonį, o prieskoniai įsigeria per laiką, todėl salotos geriausiai skanaujamos praėjus kelioms valandoms ar net kitą dieną. Šios traškios ir gaivios morkos idealiai tinka kaip garnyras prie mėsos, žuvies ar tiesiog kaip lengvas užkandis.
Redakcijos komentaras - gaminant šias salotas galima naudoti ir kitokius prieskonius, pavyzdžiui paprikas ar imbierą. Taip pat tokiu būdu galima paruošti ne tik morkas, tačiau ir agurkus ar
cukinijas.