1. Iš pradžių bulves ir morkas nuplauname bei verdame maždaug 25 minutes pasūdytame vandenyje.
2. Atvėsiname, nulupame bei supjaustome kubeliais.
3. Tuomet į dubenį suberiame kubeliais supjaustytas bulves, morkas bei agurkus.
4. Suberiame žirnelius. Pagardiname druska bei pipirais.
5. Įdedame mėgstamą majonezą bei viską gerai išmaišome. Skanaujame!
6. Pastebėjimas: YouTube radau kitokios naminės mišrainės receptą, kuris labai patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
7. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Irena
Tikrai labai skaniai gavosi, ačiū, kad dalinatės kartais jau ir primirštais receptais. :)
Atsakyti
Irena
Atsakyti