želė: 1 pakelio (galite naudoti norimo skonio bei spalvos, aš pasirinkau vyšnių, labai tinka pamaišyti kivių su apelsinais)
želatina: 3 šaukštų
cukrus: 3 šaukštų
citrinos rūgštis: 1 šaukštelio (nėra būtina)
vanduo: 150 mililitrų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių želė, želatiną ir cukrų užpilkite vandeniu bei palikite išbrinkti - maždaug 30 minučių.
2. Tada pakaitinkite, kad viskas ištirptų, sudėkite citrinos rūgštelę bei išpilstykite į formeles. Aš pati buvau trumpam įdėjusi į šaldytuvą, bet ir kambario temperatūroje nuostabiai sustingsta bei iš formelių gražiai išsiima. Pasilepinkite!
3. Rekomendacija: Daugiau guminukų receptų rasite: Guminukai.
WorldRecipes™
Nėra didelio skirtumo, tinka ir toks ir toks :) Su karštu tik šiek tiek greičiau procesas įvyksta.
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti
Ida
Atsakyti
Reda
Atsakyti