Šį šokoladinio pyrago - brownie receptą prieš kelis metus radau vienoje Beatos knygoje. Po pirmo išmėginimo jis tapo vienu iš pačių mėgstamiausių mūsų šeimoje ir džiugina mūsų skrandžius ganėtinai dažnai. Pamėginkite pagaminti ir Jūs.
1. Iš pradžių visus ingredientus (išskyrus šokoladą) sudedame į dubenį bei gerai trumpai išplakame, kad tik viskas susijungtų (man tai užtrunka maždaug 60 sekundžių). Tuomet šokoladą supjaustome gabaliukais bei įberiame į tešlą, išmaišome.
2. Tada kepimo indą (30x22 centimetrų) išklojame su kepimo popieriumi bei jame paskirstome paruoštą tešlą.
3. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes, paskui neatidariusios durelių palikite dar 5 minutes pasibūti (jeigu tikrinsite mediniu iešmeliu, tai jis neturi būti visiškai švarus).
4. Išėmusios iš orkaitės palikite, kol atvės, supjaustykite ir mėgaukitės!
5. Rekomendacija: Daugiau šokoladinių pyragų receptų rasite: Šokoladiniai pyragai.