kondensuotas sutirštintas pienas su cukrumi: 0,5 indelio
Recepto paruošimas
1. Ingredientus skirtus 2-ajam mišiniui sukapojame peiliu, turi gautis trupiniai.
2. 1-ajam mišiniui kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sudedame varškę ir dar kartą išplakame.
3. Ant suteptos sviestu formos dugno užpilame labai ploną sluoksnį 2-ojo mišinio, ant viršaus dedame 2 - 3 valgomuosius šaukštus 1-ojo mišinio, išlyginame su šaukštu.
4. Toliau tokiu būdu suformuojame plokštainį kaitaliojant sluoksnius, sluoksniai turi būti labai ploni, o paskutinis sluoksnis turi būti 2-ojo mišinio.
5. Kepame plokštainį maždaug 1 valandą iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
6. Užpilui skirtus ingredientus gerai išmaišome ir užpilame ką tik iš orkaitės išimtą iškepusį pyragą ir paliekame kol atvės ir užpilas sustings.
7. Tuomet išimame iš formos ir mėgaujamės nuostabiu sluoksniuoto plokštainio skoniu. Skanaus!!
8. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.