Autorius apie receptą
Aš itin mėgstu citrinas: geltoną spalvą, rūgštų skonį bei žinoma.. įvairius
citrinų pyragus, kurie gaunasi gaiviai saldžiarūgščiai. Įprastai ir akį traukia savo gražia - ryškia spalva, kuriai išgauti nereikia jokių papildomų ryškinančių priedų. Aš esu už labai ryškų pasaulį su savo maisto pasaulyje.
O dabar pristatau šiek tiek itališkus - veganiškus pyragėlius (saldumynus), kurie yra itin lengvai pagaminami bei labai gardūs. Geltoni, saldžiarūgščiai - visai tarsi Limončelo.
Pagrindą aš gaminau iš kokosų aliejaus. Tešla nuostabi ir lengvai paskirstoma formoje. Iškepus maloniai yra jaučiamas kokosų skonis. Įdare panaudojau vieną bananą, bet iškepus, jo visai nesijautė.
Atsiliepimai