Nekeptas maskarponės desertas su miško uogomis

2020-08-12 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Nekeptas maskarponės desertas su miško uogomis
Itin greitai bei lengvai pagaminamas, gaivus ir pagardintas daug uogų nekeptas maskarponės desertas. Oi kaip skanu... galėčiau valgyti ir valgyti, kvepia žemuogėmis, kad tik galėčiau dabar jums tą kvapą perduoti. Būtinai pamėginkite ir pasilepinkite! ;)

Ingredientai

    • maskarponės sūris: 500 gramų
    • grietinėlė: 500 mililitrų
    • cukrus: 200 gramų
    • želatina: 4 valgomųjų šaukštų
    • vanduo: 100 mililitrų (želatinos brinkinimui)
    • miško uogos: 500 gramų (mėlynių, aviečių, žemuogių)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia želatiną užpilkite vandeniu ir palikite ją brinkti.
  2. 2. Tada maskarponės sūrį sumaišykite su cukrumi.
  3. 3. Grietinėlę išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į maskarponės masę.
  4. 4. Tuomet uogas nuplaukite.
  5. 5. Sutrinkite virtuviniu trintuvu iki vientisos konsistencijos.
  6. 6. Įmaišykite į sūrio masę.
  7. 7. Po to želatiną ištirpinkite garų vonelėje.
  8. 8. Plona srovele supilkite į desertą.
  9. 9. Gerai išmaišykite ir pilkite į norimą formą stingti.
  10. 10. Dėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Lepinkitės!
  11. nekeptas maskarponės desertas
  12. 11. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Avokado triufeliai
(4)
Desertinis krekenų sūris - apkepas
(1)