Mmmm, na kas gali nemėgti šokoladinių desertų? Aš tokių žmonių tikrai nepažįstu... O jūs? Šį kartą pasilepinimui tobuli šokoladiniai pyragaičiai, kurie gaunasi minkšti, kvapūs ir tikrai šokoladiniai!
1. Iš pradžių šokoladą kartu su sviestu ištirpiname garų vonelėje. Suberiame kakavą ir gerai išmaišome.
2. Tuomet sudedame medų, cukrų ir dar kartą gerai išmaišome iki vientisos masės.
3. Tada sudedame kiaušinius, miltus ir dar kartą gerai išmaišome.
4. Po to stačiakampę kepimo skardą ištieskite su kepimo popieriumi, supilkite šokoladinę masę ir kepkite iki 190 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20-25 minutes, kol kepinys visiškai iškepa.
5. Atvėsinkite ir supjaustykite lygiais kvadratėliais.
6. Paskui maskarponę ištrinkite su cukraus pudra ir citrinos sultimis. Dėkite masę į konditerinį švirkštą.
7. Ant puse kvadratėlių išspauskite kremo, uždėkite likusius kvadratėlius ant viršaus.
8. Galiausiai užspauskite ant viršaus kremo ir uždėkite braškę. Lepinkitės!
9. Rekomendacija: Daugiau pyragaičių receptų rasite: Pyragaičiai.