1. Iš pradžių pagrindui susmulkiname sausainius iki trupiniu bei sumaišome su tirpintu sviestu, gauta mase išklojame torto formos dugną (išklotos su kepimo popieriumi). Padedame į šaldytuvą sustingti.
2. Tuomet želatiną užpilame vandeniu, kad apsemtų bei paliekame išbrinkti. Ištirpiname garų vonelėje bei paliekame truputį pravėsti.
3. Tada riešutus apkepiname sausoje keptuvėje, susmulkiname elektriniu trintuvu iki trupinių. Šokoladą ištirpiname garų vonelėje bei paliekame atvėsti. Grietinėlę išplakame iki standumo.
4. Po to sūrį, grietinę, cukrų ir kapučino miltelius išplakame, įmaišome tirpintą želatiną. Atsargiai įmaišome grietinėlę. Masę padaliname į dvi dalis.
5. Vieną dalį išmaišome su šokoladu bei kakava, supilame ant sausainių pagrindo bei paliekame šaldytuve sustingti.
6. Antrą dalį sumaišome su riešutais bei užpilame ant sustingusio šokoladinio sluoksnio. Paliekame sustingti. Papuošiame, pagal savo norus ir fantaziją. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau nekeptų tortų receptų rasite: Nekepti tortai.
Atsakinėjama į Komentarą