1. Pirmiausia visus kremo ingredientus suplakite mikseriu bei pertepkite tortą (pirktinius biskvitus). Tada jį papuoškite.
2. Juodojo šokolado rožės: Ant vandens garų vonelės ištirpinkite šokoladą, įmaišykite medų. Nuimkite nuo ugnies, nes perkaitinus šokoladą jis vėliau trupės, ir maišykite, kol masė atšoks nuo sienelių ir sušoks į vieną gumulą.
3. Tuomet masę dėkite i šaldytuvą, kol ji višiskai sustings - bus kieta (idealiausia ją daryti iš vakaro bei laikyti per visą naktį šaldytuve). Tada, jeigu masė būna labai kieta, keliolikai sekundžių galite įdėti į mikrobangę nedideliu galingumu. Nors pradėjus ją minkyti ji ir taip pasidaro, kaip plastelinas.
4. Iš pradžių pasidarome nedidelį rutuliuką - ant jo klijuosime lapelius. Po to imame po mažą gabaliuką šokoladinės masės bei formuojame plokščią apvalų lapelį (galite pirštais, galite dėti į maišelį bei kočioti kočėlu - ne taip tirps šokoladas). Lapelius ratu klijuojame ant rutuliuko, kol gausite norimo dydžio rožę.
5. Papuošiame tortą ir lepinamės!
6. Rekomendacija: Daugiau kalėdinių tortų receptų rasite: Kalėdiniai tortai.