Autorius apie receptą
Obuolių pyragaičiai kaip greito maisto restorane – tai traškūs, išorėje auksinės spalvos kepiniai, kurių viduje slepiasi švelnus ir saldus obuolių įdaras su cinamonu. Tešla būna plona ir traški, o obuolių įdaras – kvapnus ir šiek tiek karamelizuotas, suteikiantis desertui šilto, jaukaus skonio.
Šiuos pyragaičius galima lengvai paruošti namuose, juos kepant orkaitėje arba gruzdinant, siekiant išgauti tokią pačią tekstūrą kaip greito maisto restoranuose. Tai puikus saldus užkandis, kuris džiugina tiek vaikus, tiek suaugusius ir yra idealus derinys su puodeliu kavos ar arbatos.
Redaktorės Vaidos komentaras - recepte užrašyti net trys šių pyragėlių kepimo variantai, kad kiekvienas galėtų atrasti sau skaniausią, panaudojant tą virtuvės techniką kurią turi.
Atsiliepimai