Sultingi ir minkšti kiaulienos šonkauliukai su saldžiarūgšte glazūra – tai patiekalas, kuris nepaliks abejingų. Nors kepimo laikas gali atrodyti ilgas, didžiąją darbo dalį už jus atliks orkaitė. Šiame recepte glazūrai naudojamas vyšnių skonio sirupas suteikia ypatingą poskonį, tačiau nebijokite eksperimentuoti ir išbandyti kitus skonius.
Galimos ingredientų alternatyvos
- Kiaulienos šonkauliukai: galite naudoti jautienos šonkauliukus arba vištienos sparnelius.
- Vorčesterio padažas: pakeiskite sojų padažu arba balzamiko actu.
- Dižono garstyčios: naudokite paprastas garstyčias arba krienų padažą.
- Vyšnių skonio sirupas: tinka aviečių, granatų ar slyvų skonio sirupai.
- Čili padažas: galite naudoti aštrų pomidorų padažą arba tabasko padažą.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai
- Prieš kepdami, leiskite šonkauliukams gerai pasimarinuoti – tai užtikrins intensyvesnį skonį.
- Kepimo metu naudokite kepimo rankovę arba foliją, kad mėsa išliktų sultinga.
- Glazūruodami šonkauliukus, galite juos trumpam pakepti ant grilio, kad gautųsi traški plutelė.
Kalorijos
- Bendras kalorijų kiekis: apie 3000 kcal
- Kalorijos vienoje porcijoje: apie 1000 kcal
Atsakinėjama į Komentarą