Dešrelės tešloje

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Dešrelės tešloje
Šis dešrelių patiekalas labai patiks taupantiems virtuvėje. Visai paprasti ingredientai, greitai pagaminama. Skonis tikrai labai neblogas. Jei naudosite namines kiaulienos dešreles, išvis pavyks super. O ko daugiau, reikia, kai kartais nėra laiko virtuvėje? :)

Ingredientai

    • šviežios kiaulienos dešrelės
    • aitriosios paprikos: 0,5
    • svogūnai: 1
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 1 puodelio
    • kiaušiniai: 2
    • pienas: 1 stiklinės
    • druska: žiupsnelio
    • aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į kepimo indą pilkite aliejaus, sudėkite dešreles bei maišykite, kad aliejus jas padengtų. Dėkite į orkaitę kepti maždaug 10 minučių.
  2. 2. Tuo metu ruoškite tešlą: išplakite kiaušinius, pilkite pieną, berkite miltus bei šluotele išplakite, kad masė būtų vientisa. Paskaninkite su druska.
  3. 3. Po 10 minučių ištraukite dešreles bei ant jų berkite smulkiai supjaustytą aitriąją papriką ir pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
  4. 4. Tada pilkite paruoštą tešlą bei dėkite atgal į orkaitę. Kepkite, kol viršus gražiai apskrunda. Skanaukite!
  5. kiaulienos dešrelės apkeptos tešloje
Totoriški čeburekai su kiauliena
(20)
Karštai rūkytos kiaulės ausys
(2)
Kiaulienos burritos pagal Rūtą Ščiogolevaitę
(7)
Keptas paršelis orkaitėje
(7)