1. Iš pradžių maltą mėsą sumaišome su pakepintais svogūnais (supjausto nedideliais kubeliais).
2. Tuomet į masę įmušame kiaušinį, supilame sultinį bei išmaišome. Pagardiname maltais juodaisiais pipirais bei druska, jei reikia. Mėsos masę paliekame maždaug 10 minučių išbrinkti.
3. Tada masę padaliname į 14 dalių bei vandeniu sudrėkintomis rankomis darome kukulius. Paskui juos vienai sekundei pamerkiame į kiaušinio ir vandens plakinį bei pavoliojame batono kubeliuose (supjaustytuose - 5x5 mm).
4. Kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Nepamirštame patikrinti, ar aliejus yra pakankamai įkaitęs: įmetame baltos duonos ar batono gabaliuką, per minutę jis turėtų pagelsti bei pasidaryti traškus. Jei duona per greitai pagelsta, sumažiname kaitrą. Paskui pūkučius maždaug 10-15 minučių įdedame į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros. Jei reikia, kepdamos pridengiame su folija. Skanaujame!