Kartais maistas keptas namuose keptuvėje atsibosta ir norisi pasigaminti kažką kitokio. Tokiu atveju jums puikiai pasitarnauti gali kepsninė, šaunu, kad viena kepsninė gali atlikti net kelias funkcijas. Pavyzdžiui Big Green Egg kepsninėse galite grilinti, rūkyti, skrudinti ar kepti kaip orkaitėje, todėl galite savo maisto racioną gerokai paįvairinti. Vienas iš pagrindinių pliusų, jog kepsninėje keptas maistas gaunasi sveikas, natūraliai keptas, o maisto produktai išsaugo savo vertę.
Kokybiškos kepsninės pasižymi sandarumu, jo dėka mėsa visada lieka minkšta bei sultinga, juk būtent tuo ir pasižymi kokybiški kepsniai. Kepimas kepsninėje leis pasimėgauti gaminimo malonumais gryname ore, o naudojamos medienos aromatas dar labiau paskanins keptą maistą.
Anties krūtinėlė su apelsinais
Antiena, patiekta su apelsinų padažu - nuostabus derinys. Šiame recepte padažo nereikia – paukštiena apelsino skonio įsigeria kepdama Big Green Egg kepsninėje. Greta dera troškinti raudonieji kopūstai su apelsinais ir keptos saldžiosios bulvės.
Anties mėsa tiesiog nuostabiai dera kartu su apelsinų padažu. Šiame recepte, dar geresnis variantas, padažo net nereikės, o paukštiena įsigers apelsino skonio kepdama Big Green Egg kepsninėje. Garnyrui idealiai tiks troškinti raudonieji kopūstai su apelsinais ir keptos saldžiosios bulvės.
Atsakinėjama į Komentarą