Tikriausiai jokia naujiena, kad mano virtuvėje labai dominuoja pačios įvairiausios varškės užtepėlės. Gaminu ją pikantiško skonio, nes itin mėgstu užsitepti ant skrebučio arba trapučio, o dar pagardinti lašiša arba avokadu, išvis TOBULA. Tačiau šį kartą išmėginau visai kitokį, neįprastą receptą, su krapais, grietinėle ir raugintais agurkais.
Tokia užtepėlė idealiai tinka kaip įdaras lietiniams, arba prie blynelių, susukti į lavašą arba tortiliją, žodžiu daugybe panaudojimo variantų, tik norėk gaminti ir improvizuoti. 😉
Tikiuosi, kad skanios, pikantiškos užtepėlės receptas jums ne tik pravers, bet ir labai patiks. Pamėginkite pasigaminti, o aš komentarų skiltyje labai lauksiu Jūsų atsiliepimų.😉
Aš
Atsakyti
česlovas jankus
Atsakyti
dziedukas
Atsakyti