Tuno tartaras su avokadais ir tobulu padažu - šis elegantiškas patiekalas puikiai derina šviežumą, švelnų aštrumą ir subtilų saldumą. Tunas, sumaišytas su svogūnų laiškais ir čili pipiru, įgauna pikantišką charakterį, kurį pabrėžia šviesaus sojų padažo, medaus ir sezamų aliejaus padažas.
Kremiški avokadai, pagardinti citrinos sultimis, druska ir pipirais, suteikia patiekalui švelnumo ir subalansuoja tuno intensyvumą. Sluoksniuotas bokštelis ne tik patraukliai atrodo, bet ir užtikrina, kad kiekviename kąsnyje būtų balansas tarp skonių ir tekstūrų.
Šį tuno ir avokadų bokštelį galima patiekti kaip išskirtinį užkandį ar lengvą pagrindinį patiekalą, o sezamų sėklos papildo bendrą įspūdį subtiliu riešutiniu akcentu.