Pikantiški pyragėliai su kiauliena iš sluoksniuotos tešlos

2018-04-30 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Pikantiški pyragėliai su kiauliena iš sluoksniuotos tešlos

Ingredientai

    • sumalta liesa kiauliena: 400 gramų
    • smulkinti peletrūnai: 1 šaukšto
    • garstyčių pasta: 1 šaukšto
    • grūdėtosios garstyčios: 2 šaukštų
    • rūkyti paprikos milteliai: žiupsnelio
    • jūros druska: šaukštelio
    • malti juodieji pipirai: žiupsnelio
    • šaldyta sluoksniuota mielinė tešla: 500 gramų
    • kiaušiniai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą kiaulieną, peletrūnus, garstyčias, paprikos miltelius, druską bei pipirus sumaišome ir atidedame.
  2. 2. Tuomet atitirpiname tešlą. Miltais pabarstome darbastalį bei lengvai tešlą pakočiojame. Ant vieno tešlos lakšto paskleidžiame mėsos įdarą bei uždedame kitą tešlos lakštą. Supjaustome norimo dydžio kvadratėliais.
  3. 3. Tada dedame į kepimo skardą, išklotą su kepimo popieriumi. Kiekvieną kvadratėlį aptepame išplaktu kiaušiniu.
  4. 4. Dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 20 minučių, kol pyragėliai iškeps ir truputį pasipūs. Skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau kiaulienos receptų rasite: Kiaulienos receptai.
Glazūruotos - orkaitėje keptos kiaulių ausys su žirniais
(4)