1. Tešlos paruošimas: Į dubenėlį berkite 5 valgomuosius šaukštus su kaupu miltų, įmuškite kiaušinius, išspauskite pusės citrinos sultis, suberkite juoduosius maltus pipirus ir čili pipirus.
2. Patarimas: Jeigu mėgstate citrinos aromatą, tai kartu su sultimis galima įdėti į tešlą ir citrinos žievelę.
3. Paskui įpilakite porą šaukštų aliejaus, suplakite tešlą šluotele. Vandenį pilkite po truputį, kad tešla gautųsi tirštesnė nei blynams.
4. Tuomet vištienos filė nuplaukite, nusausinkite, pirmiausia pjaustykite išilgai į 3 dalis. Jas pjaustykite išilgai, plonomis ilgomis juostelėmis. Filė juosteles dėkite į dubenį su tešla, kruopščiai maišykite.
5. Į keptuvę pilkite ganėtinai daug aliejaus, įkaitinkite jį ir dėkite po juostelę vištienos file.
6. Kepkite ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių kol pagels.
Nijolė
Atsakyti
Danutė
Atsakyti